Více informací

Mytí vozidel má mnoho možností


Mytí vozidel má mnoho možnostíČistý a udržovaný vůz je hlavní vizitkou každého řidiče. Chcete-li si umýt a vyčistit vůz opravdu prvotřídně, doporučuji vám zajet do oblíbené automyčky v Praze. Kam přesně byste měli s vaším čtyřkolovým miláčkem zajet, se dozvíte v následujícím článku.
 

Mytí auta
V dnešní době je kvalitní ruční mytí aut čím dál tím vzácnější. Právě ruční mytí vám zaručí precizně odvedenou práci, kterou nemůže ani automatická linka plně nahradit. Jedině lidská ruka dokáže 100% šetrně zacházet k laku. Zkušení zaměstnanci si nechávají záležet na každém detailu vašeho vozu. Na mytí je využívaná pouze kvalitní a profesionální autokosmetika, která odstraní mastnoty a špíny. V zimních měsících je obzvláště důležité vozidlo mýt kvůli tajícímu špinavému sněhu. V letním období je pro řidiče největším nepřítelem hmyz a prach.
Ať už máte děti, domácího mazlíčka či auto denně využíváte na pracovní záležitosti, prach, špína, chlupy od zvířat, roztoči nebo různé nečistoty vám kompletně vyčistí. Uvidíte, že budete velice spokojeni a že ve vás zanechá Automyčka Praha Karlín jen ty nejlepší vzpomínky a doporučení.
 
Kde nás najdete?
Automyčka Praha 8 je pro vás otevřena od pondělí do pátku od 8:00 do 18:00 hod. Nachází se přímo v srdci Karlína na ulici Sokolovské v blízkosti supermarketu Lidl. Chcete-li zabít dvě mouchy jednou ranou, můžete si dojít nakoupit a ochotný personál vám mezitím vyčistí váš vůz (za 1 hod). Nemusíte mít strach, že se vám z vozem během mytí něco stane, neboť je po celou dobu hlídám kamerovým systémem.
 
Vyberte si z programů
Na výběr máte hned z několika programů.
Exteriér – v tomto nejlevnějším programu vám odstraní hmyz a nečistoty, umyjí Nano šamponem, ručně vyčistí disky a naimpregnují pneumatiky, vysuší karoserii, prahy a vnitřní hrady dveří, navíc vám doleští vnější okna.
Pokud si vyberete program Exteriér vysátí, bude navíc k výše zmíněnému zařazeno vysátí interiéru včetně koberečků (bez kufru).
Komplet suchou rukou vám auto předmyje, přičemž odstraní hmyz a nečistoty, umyje Nano šamponem, vyčistí disky a naimpregnuje pneumatiky, vysuší karoserii, prahy a vnitřní hrany dveří, kompletně vysaje interiér včetně kufru, důkladně vyčistí a naimpregnuje vnitřní plasty, vyleští vnější a vnitřní okna a zrcátka a v závěru vám celý interiér provoní.
Mezi další programy patří např. Komplet mokrou cestou, Ruční voskování, Nano ochrana, Interiér mokrou cestou nebo program Karolina Premium a Karolina De Luxe.


 
Ruční mytí vozu patří do té nejlepší techniky mytí. Oceníte kvalitně a poctivě odvedenou práci a uvidíte, že se do automyčky Karlín budete rádi vracet. A protože si Automyčka Karlín stálých zákazníků nesmírně váží, připravili pro vás věrnostní kartu, díky které máte při využití jakéhokoliv programu desáte mytí zcela zdarma. 

 
Klíčová slova
automyčky, myčka, Praha, Praha 8

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
janbratan napsal:
17.09.2019 13:02:42
Dobrý den. Já doporučuji ruční mytí. Žádný risk škrábanců a hlavně používání kvalitní autokosmetiky. Já auto nechávám tu http://www.united-c.cz

Mohlo by vás zajímat


Elektronická dálniční známka České mýtné se platí formou e-známky prostřednictvím platebního systému... více ...
​Půjčovna dodávek – nejlepší řešení nejen pro stěhování Pro občasnou přepravu větších nákladů se vám vyplatí zapůjčit dodávku. Kupovat... více ...
Zapůjčili jste si auto na testovací jízdu a poškodili ho? Pojištění odpovědnosti vás ve štychu nenechá Už jste si někdy půjčili auto na testovací jízdu? Pokud jste v minulosti kupovali... více ...

Nejčtenější články


Repasovaný nebo nový vstřikovač? Pokud Váš vůz ztrácí výkon, motor vydává divné zvuky, kouří či má zvýšenou... více ...
​Autobaterie podle typu vozidla aneb jak vybrat autobaterii pro váš vůz Pokud jste si koupili automobil nebo o tom teprve přemýšlíte, musíte počítat... více ...
​Modely aut z celého světa Jste sběratel modelů aut? Potom jste na správném místě. Po následujících... více ...

Kontakt:

Najdete nás: