Více informací

Autopůjčovna – dlouhodobý pronájem aut


Autopůjčovna – dlouhodobý pronájem autPotřebujete kvalitní vůz a nemáte na něj v současné době dostatek financí? Co s tím? Potřebujete vůz ihned? Auto si můžete vypůjčit v některé z půjčoven aut. Poradíme vám, která půjčovna je pro vás ta nej.
 
Autopůjčovna
Půjčovny aut jsou pro mnohé z nás tím nejzazším řešením. Vozidlo si můžete zapůjčit jak ke kratšímu, tak k dlouhodobému užívání. Autopůjčovna Taggart Praha navíc nabízí nízké ceny, které určitě ocení každý z nás. Tato nejlevnější autopůjčovna v Praze má celou řadu dalších výhod. V případě, že u konkurence naleznete stejný vůz za nižší cenu a pošlete do Taggartu odkaz, dostanete obratem mnohem lepší nabídku. A to se vyplatí! Více se dozvíte na internetových stránkách www.taggart.cz. Vy jezdíte a autopůjčovna se za vás stará. Auta bez papírování, bez starostí, bez závazků a bez čekání. Vy jenom tankujete a zbytek za vás řeší autopůjčovna. A co je nejlepší? Pokud si vyberete vůz, který vám nakonec nebude vyhovovat, není problém ho vyměnit za jiný.
 
Výhody
Dlouhodobý pronájem nových vozů za bezkonkurenční cenu, či pronájem maximálně rok starých aut s nízkým počtem najetých kilometrů. Průměrný věk aut určených pro dlouhodobý pronájem je 9 měsíců a průměrný počet najetých km je 18 000. Taggart vozidla mají výborný technický stav, včetně kvalitních pneumatik pro letní i zimní období. Další výhodou je, že dlouhodobý pronájem vozidel je umožněn všem, dokonce i osobám v registrech. Stačí pouze jednoduchá a rychlá administrativa a kompletní servis pro vás bude zajištěn. Není nutné mít velkou finanční hotovost jako při koupi vozu, dokonce ani nemusíte řešit proces získání úvěru se souvisejícím dokladováním písemností.
Vůz je přistaven dle vaší potřeby klidně ten samý den. Navíc je přistavení i vyzvednutí vozu zcela zdarma. Nejste dlouhodobě vázaní smlouvu jako u operativního leasingu a vůz může být zapůjčen i na jeden měsíc.



Půjčíme si auto
Z pestré nabídky aut si vyberete typ vozidla, po kterém toužíte a to buď online, nebo přímo na místě. Automobil si stačí rezervovat a poté už jen pár formalit, zkontrolovat daný zapůjčený vůz a můžete vyrazit. Po uplynutí doby výpůjčky předáte vůz zpět autopůjčovně v Praze.
Vozový park kvalitních vozů značky Škoda, Hyundai, Volkswagen, Ford, Audi a mnoho dalších. Půjčit si můžete např. i exkluzivní kabriolet Ford Mustang.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


Elektronická dálniční známka České mýtné se platí formou e-známky prostřednictvím platebního systému... více ...
​Půjčovna dodávek – nejlepší řešení nejen pro stěhování Pro občasnou přepravu větších nákladů se vám vyplatí zapůjčit dodávku. Kupovat... více ...
Zapůjčili jste si auto na testovací jízdu a poškodili ho? Pojištění odpovědnosti vás ve štychu nenechá Už jste si někdy půjčili auto na testovací jízdu? Pokud jste v minulosti kupovali... více ...

Nejčtenější články


Repasovaný nebo nový vstřikovač? Pokud Váš vůz ztrácí výkon, motor vydává divné zvuky, kouří či má zvýšenou... více ...
​Autobaterie podle typu vozidla aneb jak vybrat autobaterii pro váš vůz Pokud jste si koupili automobil nebo o tom teprve přemýšlíte, musíte počítat... více ...
​Modely aut z celého světa Jste sběratel modelů aut? Potom jste na správném místě. Po následujících... více ...

Kontakt:

Najdete nás: