Více informací

Chci prodat auto - výkup aut


Chci prodat auto - výkup autRozhodli jste se, že prodáte auto? Staré se vám už nelíbí nebo vám nestačí? Nebo jste si prostě řekli, že začnete chodit do práce pěšky a uděláte tak něco pro své zdraví? Ať už máte jakýkoliv důvod k prodeji vozu, čtěte dál. Třeba právě v tomto článku najdete odpověď na vaši otázku: „Jak prodat auto?“
 
Přípravy
A je to tady, prodáváte auto a nevíte, kde začít? V první řadě byste si měli rozmyslet způsob prodeje. Chcete váš vůz prodat co nejrychleji? Víte, kolik za něj chcete dostat peněz?
Ještě než vaše auto předvedete novému kupci, je důležité provést opravy na autě. Nikdy neprodávejte vůz ve špatném stavu, ale pozor, nemáme tím na mysli zatajování vad. Velmi dobře vypadá, když je celá historie automobilu zdokumentovaná. Servisní knížkou a protokoly z technických kontrol také nikdy nic nezkazíte.
Výhod výkupu aut za hotové je hned několik. Peníze dostanete ihned na místě, na ruku v hotovosti. Nečeká vás řada zbytečných podmínek a papírování. Orientační cenu se dozvíte ještě před příjezdem. Výkup za hotové přebírá záruku za technický stav a vám tak nehrozí žádné riziko reklamací. Kdykoliv a kamkoliv za vámi přijedou do 24 hodin. Další plus je doplacení leasingu či úvěru.
 
Opravit nebo hned prodat?
Drobné opravy se vám jistě vyplatí, ale bohužel hodnotu auta tím nezvýšíte. Říkáte si, proč to tedy udělat? Vše vypovídá o solidním prodejci. Tímto gestem ukazujete, jak se umíte o auto starat a ještě i na poslední chvíli chcete, aby nemělo žádné výrazné závady. Co byste tedy měli ještě na poslední chvíli opravit? Ještě zkontrolujte, aby vám nestvítili kontrolky, brzdy a možná bude vhodné vyčistit si interiér.
Na další velké nedostatky je dobré kupce předem upozornit.
 
Jakou cestu prodeje zvolit?
Zkoušeli jste si dát inzerát do novin nebo na internet? Stále se vám nepodařilo najít zájemce a případného kupce? Máte i jiné možnosti. Můžete zapřemýšlet o komisním prodeji nebo ho prodat do autobazaru. Tou nejsnadnější, nejbezpečnější a nejrychlejší cestou je výkup ojetých aut. Vozidlo přivezete do autobazaru, které vás může okamžitě vyplatit. Tím vaše práce končí. Veškerou další odpovědnost za vozidlo za vás převezme autobazar a tím pádem vám veškeré starosti spojené s prodejem odpadají.
 
Jak to funguje?
Veškeré výhody jsme si již řekli a nyní přichází na řadu nevýhody. Nebojte se, je jen jedna. Za svůj starý vůz nedostanete tolik peněz, kolik za něj dostane autobazar. Ale myslím si, že s ohledem na veškeré výhody je dokážete snadno přehlédnout. Výkup aut v Praze za hotové vykupuje auta všech kategorií.
Pokud se za námi chystáte, nezapomeňte si občanský průkaz, druhý doklad s fotografií (např. pas nebo řidičský průkaz), velký „techničák“, osvědčení o registraci vozidla.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


Elektronická dálniční známka České mýtné se platí formou e-známky prostřednictvím platebního systému... více ...
​Půjčovna dodávek – nejlepší řešení nejen pro stěhování Pro občasnou přepravu větších nákladů se vám vyplatí zapůjčit dodávku. Kupovat... více ...
Zapůjčili jste si auto na testovací jízdu a poškodili ho? Pojištění odpovědnosti vás ve štychu nenechá Už jste si někdy půjčili auto na testovací jízdu? Pokud jste v minulosti kupovali... více ...

Nejčtenější články


Repasovaný nebo nový vstřikovač? Pokud Váš vůz ztrácí výkon, motor vydává divné zvuky, kouří či má zvýšenou... více ...
​Autobaterie podle typu vozidla aneb jak vybrat autobaterii pro váš vůz Pokud jste si koupili automobil nebo o tom teprve přemýšlíte, musíte počítat... více ...
​Modely aut z celého světa Jste sběratel modelů aut? Potom jste na správném místě. Po následujících... více ...

Kontakt:

Najdete nás: