Více informací

​Centrum dodávek a užitkových vozů


​Centrum dodávek a užitkových vozůNejvětší prodejce užitkových vozů, který je již 11 let na trhu, spolupracuje s největšími autobazary v Evropě a může se pochlubit bezmála 15 000 prodanými vozy, to je Vans centre.
 
Mezinárodní růst
To, co řidiči oceňují je široká nabídka nabízených vozů. Jelikož se firma řídí podle Evropských standardů a zaměřuje se na prodej moderních vozů, má k dostání mimo jiné i takové typy a značky vozidel, které se do České republiky dostanou až za několik let. Firma se snaží neustále mezinárodně růst.
Většina vozů pochází od stálých dodavatelů z ukončených operativních leasingů nebo předčasně ukončených leasingových smluv a mezinárodních aukcí. Nabízené vozy jsou maximálně kvalitní, nemusíte mít obavy, že kupujete zajíce v pytli.
 


Nabídka je opravdu široká
Pokud centrum dodávek navštívíte, budete mít možnost spolupracovat s proškoleným týmem, který se pyšní již třiceti členy. Veškeré služby můžete vyřešit přímo na jednom místě. Máme tím na mysli např. i schvalování úvěru nebo komisní prodej. Co se týká prodeje, velkou výhodou je, že pokud se vaše vozidlo neprodá, nemusíte hradit žádné poplatky. Bazar užitkových vozů si bere provize pouze 2% z prodejní ceny vozu.
Další nabízené služby jsou: výkup vozidel, výroba a montáž chladících vestaveb a agregátů, přestavby vozidel z šesti na devět míst apod.
 
Užitkové vozy
Dodávky a užitkové vozy můžete snadno vyhledat online. Vybíráte na základě vámi stanovených kritérií (stanoveného filtru). Vybíráte ze všech značek aut nebo podle daného typu, na základě doby provozu vozu nebo podle jeho ceny. Další možností je výběr vozů v akci či na splátky. Je dobré mít předem jasnou představu, co od vozidla očekáváte. Je opravdu důležité vybrat správný typ s ohledem na maximální nosnost a rozměry přepravní plochy. Nechte si poradit.   
 
Dodávka v praxi
Jsou chvíle, kdy vám osobní auto nestačí, a potřebujete větší vůz. Typickým příkladem je stěhování nebo cesta k moři s vícečlennou rodinou. Do osobního automobilu se toho moc nevejde, kdežto do dodávky ano. Často vám postačí řidičské oprávnění skupiny B.
Vyberte si z široké nabídky vozů, furgonů, vanů, minibusů, pickupů, přívěsů apod. Při nákupu většího auta mnohdy ušetříte nejen čas ale hlavně peníze.

Klíčová slova
dodávky, užitkové vozy, furgony, vany, minibusy, pickupy, přívěsy

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Půjčovna dodávek – nejlepší řešení nejen pro stěhování Pro občasnou přepravu větších nákladů se vám vyplatí zapůjčit dodávku. Kupovat... více ...
Zapůjčili jste si auto na testovací jízdu a poškodili ho? Pojištění odpovědnosti vás ve štychu nenechá Už jste si někdy půjčili auto na testovací jízdu? Pokud jste v minulosti kupovali... více ...
​Zahradní pergoly, příjemné místo pro relaxaci Toužíte po příjemném, relaxačním a pohodlném pobytu na zahradě? Moderní pergola... více ...

Nejčtenější články


Repasovaný nebo nový vstřikovač? Pokud Váš vůz ztrácí výkon, motor vydává divné zvuky, kouří či má zvýšenou... více ...
​Autobaterie podle typu vozidla aneb jak vybrat autobaterii pro váš vůz Pokud jste si koupili automobil nebo o tom teprve přemýšlíte, musíte počítat... více ...
​Modely aut z celého světa Jste sběratel modelů aut? Potom jste na správném místě. Po následujících... více ...

Kontakt:

Najdete nás: